In Deventer vieren Berlin Karakas Demir en Ismail Demir een belangrijke mijlpaal; 15 jaar geleden openden zij hun zaak Tantuni op de markt. Wat begon als een lokale attractie, groeide uit tot een begrip onder fijnproevers dankzij het virale succes van hun broodje Tantuni op sociale media.
Het verhaal van Tantuni begon bescheiden maar met een smaakexplosie die Deventer verraste. Het unieke gerecht veroverde al snel de harten van velen en transformeerde de broers Demir tot culinaire iconen in de stad.
Wat ooit een lokale lekkernij was, is nu een nationale sensatie. Berlin en Ismail Demir koesteren hun missie om de onweerstaanbare smaak van Tantuni verder door het land te verspreiden. Hun toekomstplannen onthullen ambitie en een diepgewortelde passie voor culinair vakmanschap.
Met het vieren van hun 15-jarig bestaan kijken de broers Demir niet alleen terug, maar vooral vooruit. De ambitie om de grenzen te verleggen en de unieke smaak van hun gerecht op bredere schaal te delen, belooft een culinaire revolutie die Deventer zal overstijgen.