Een stukje Napels in Deventer met de komst van Pizza Beppe naar de Brink. Het eerste restaurant in Overijssel met een prestigieus keurmerk uit de Italiaanse stad. De uitbaters hebben een intensief leertraject in Italië doorlopen om aan de hoge eisen te voldoen.
Het bakken van een Napolitaanse pizza is geen gewone taak. Vers deeg, met de hand gekneed, een speciale oven op 485 graden en een traditionele techniek van 'uitslaan' van het deeg zijn enkele van de essentiële elementen. Franchisenemer Mark van Duren benadrukt het ambachtelijke karakter: 'Het is de meest authentieke manier van pizza maken zoals bedacht in Napels. Elk detail telt, het is ambachtelijk werk met precisie.'
Het restaurant, gevestigd tussen De Buren van Schimmelpenninck en De Hip, heeft een metamorfose ondergaan. Authentieke muren en een imposante oven creëren een sfeervolle setting. Kleurrijke details en filmposters ademen de stijl van het Italiaanse leven.
De komst van Pizza Beppe markeert een primeur voor Deventer als eerste stad in Oost-Nederland met dit begeerde keurmerk. Het keurmerk garandeert dat de pizza's op traditionele wijze uit Napels worden bereid en geserveerd.
Het echtpaar Mark en Kim van Duren zijn trots op hun certificaat en het harde werk dat eraan voorafging. 'Het is een passie', benadrukt Mark. 'Het moet perfect zijn, en daar streven we elke dag naar.' Met een compact menu draait het bij Pizza Beppe om de authentieke Napolitaanse pizza's, gecombineerd met bijpassende dranken en huisgemaakte tiramisu.